71-годишният Алекси Стоянов е задържаният за жестоко убийство в карнобатското

...
71-годишният Алекси Стоянов е задържаният за жестоко убийство в карнобатското
Коментари Харесай

Убиецът от Церковски посегнал с нож и на полицай, осъждан е 10 пъти

71-годишният Алекси Стоянов е арестуваният за грубо ликвидиране в карнобатското село Церковско. На 28 март той заклал собствен 65-годишен съселянин след разгулен запой. Проверка на " 24 часа " сподели, че преди 4 година същият Алекси Стоянов атакува още веднъж с нож служител на реда по време на потушаване на скандал в селото. Инцидентът е от 23 април, 2016 година Стоянов намушкал униформения под коляното, за благополучие служителят на Министерство на вътрешните работи се отървал с лека телесна щета. По това време нападателният мъж към този момент е бил със солидно престъпно досие зад тила си. Той е съден 10 пъти за закононарушения от общ темперамент, за девет от които е настъпила реабилитация по право.

Нападението над служителя на реда обаче е осъществено в изпитателния период на условна присъда и единствено четири месеца след последното наказание на Стоянов, напомнят осведомени.

На 28 март т.г. към 7.50 ч. в полицията в Карнобат е получено известие от 83- годишен мъж от Церковски за това, че на поляна в югоизточния завършек на селото разкрил тялото на собствен 65- годишен съселянин. При осъществения първичен оглед полицейските чиновници разкрили прободна рана в дясната част на тялото на мъжа, както и следи от кръв по облеклата му.

В резултат на бързите полицейски дейности за период от 24 часа е арестуван причинителят на убийството. Установено е, че вечерта на 27 март Алекси и 65-годишният му приятел се почерпили солидно с алкохол, след което се скарали.

При огледа в къщата на килъра е открит кухненски нож, с който евентуалното е осъществено закононарушението. Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности и са назначени разнообразни експертизи. По случая е формирано досъдебно произвеждане под директното управление и наблюдаване на Окръжна прокуратура Бургас. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР