70-та годишнина на кралица Елизабет на престола даде много поводи

...
70-та годишнина на кралица Елизабет на престола даде много поводи
Коментари Харесай

Защо всички обсъждат Кейт Мидълтън

70-та годишнина на кралица Елизабет на престола даде доста мотиви за диалози - от това на кои събития участва кралицата през ролята на принц Хари и Меган Маркъл до тоалетите, които носеха членовете на кралското семейство.

Пример за безукорен жанр от самото начало обаче се оказа Кейт Мидълтън.

Според данни на агрегатора за електронна търговия Lovethesales, представени от WWD, търсенията с името на херцогинята са нарастнали с цели 400 % по време на честванията на Платинения празник. Ето и най-забележителните й тоалети оттогава.
 Снимка 576295
Източник: GettyImages

По време на Парада на знамената Кейт носеше бяла рокля на Alexander McQueen - стилната къща, която уши и булчинската й рокля. Беше я съчетала с шапка в тъмносиньо и бяло Philip Treacy, както и обеци със сапфири и диаманти, принадлежали на свекървата й принцеса Даяна.
 Снимка 577225
 

За тържествената служба в катедралата " Сейнт Пол "  херцогинята беше строго-елегантна в бледожълта рокля Emilia Wickstead, обувки Gianvito Rossi и шапка Philip Treacy.
 Снимка 577224
 

За късото си посещение в Уелс Мидълтън облече сходна на палто рокля Eponine от сбирката на марката от 2011 година - дреха, в която към този момент сме я виждали. Анализаторите считат, че аленият цвят е определен неслучайно - той символизира аления змей на уелското знаме.

На юбилейния концерт пред Бъкингамския дворец Кейт още веднъж беше в бяло - определеният дизайнер е Self-Portrait.
 Снимка 577222
 

За последния ден от Платинения юбилей херцогинята избра красива рокля в цикламено на Stella McCartney - следващ образец, че Кейт Мидълтън избира да носи английски дизайнери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР