70-годишният зърнопроизводител е от Благоевград. Той е загинал след като

...
70-годишният зърнопроизводител е от Благоевград. Той е загинал след като
Коментари Харесай

Крупен зърнопроизводител загина при катастрофа с трактор, друг шофьор - след удар в скат

70-годишният зърнопроизводител е от Благоевград. Той е умрял откакто самокатастрофира със личния си трактор FENDT на ГП Е-79 в региона на бент. " Дяково " край Дупница към 15.30 ч. на 22 ноември.

Пътният случай е станал на плавна лява крива малко след разклона за с. Тополница. Шофьорът е изгубил надзор над ръководството. При удара в отводнителната канавка вратата на трактора се отворила и мъжът пада от машината.

Лекарски екип от ФСМП-Дупница е открил гибелта му, тялото е превозено за аутопсия от правосъден доктор в Кюстендил.

Назначена е автотехническа експертиза на трактора, с цел да се откри повода за автопроизшествието.

Според медийни изявления починалия е огромен зърнопрозводител, отглеждал в радомирско хиляди декара със зърно и слънчоглед.

Вторият съдбовен случай на пътя е станал два часа по-рано.

Около 13,30 часа " Форд " с кърджалийска регистрация е пропаднал в дере след удар в склон сред селата Костино и Крушевска. В колата е открит мъртъв 65-годишният лидер.

Екип на РСПБЗН-Кърджали е обезопасил авариралия автомобил, а дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е направила оглед. Местопроизшествието е посетено и от екип на Пътна полиция. Образувано е досъдебно произвеждане. Тялото е било превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в болничното заведение в Кърджали.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР