70 000 лева за претърпени неимуществени вреди поиска простреляната в

...
70 000 лева за претърпени неимуществени вреди поиска простреляната в
Коментари Харесай

Простреляната Симона иска 70 000 лева от бившия си приятел, убил хазартен бос

70 000 лв. за претърпени неимуществени вреди изиска простреляната в Слънчев бряг Симона Тодорова от някогашния си другар Михаил Станчев, който на 2-ри юни м.г. простреля хазартния необут Коста Николов - Миджурина.

Разпоредителното съвещание на делото се организира сега в бургаския областен съд, само че 22-годишната Симона не пристигна на процеса.

350 000 кръвнина желаеха от подсъдимия околните на убития Коста Николов.

Преди минути стана ясно, че 38-годишният стрелец е подготвен да признае напълно обстоятелствата в обвинителния акт и делото да премине по реда на съкратеното правосъдно разследване.

Представителят на роднините на жертвата обаче изиска да бъдат разпитани шестима очевидци по отношение на страданията, които са им породени от убийството на Коста Николов. Съдът даде 20 мин. отмора съвещанието стартира още веднъж в 10:30 ч.

Хазартният необут бе разстрелян от Станчев пред един от хотелските комплекси в Слънчев бряг, до момента в който чакал красивата си служителка в едно от казината си Симона, с цел да я води на вечеря. Приятелят й Михаил обаче мъчително ревнувал от Миджурина и вечерта на 2-ри юни решил да се саморазправи с него. Той изстреля 4 патрона в главата и тялото на боса, само че в изблик на гняв простреля в слепоочието и приятелката си.

Момичето бе избавено след незабавна интервенция от бургаски медици и сега към момента се възвръща от контузиите. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР