7-те живота следват един след друг. Разберете на кой етап

...
7-те живота следват един след друг. Разберете на кой етап
Коментари Харесай

Всеки се ражда 7 пъти в земния си живот; на кой етап сте сега

 23365237_2026161620947260_462106098_n 7-те живота следват един след различен. Разберете на кой стадий на раждане сте в този момент.

# 1 Бебе

Смята се, че това е първото ви раждане. За пръв път душата ви вижда света. Чувствате се като новородено. Хората на този стадий от раждането си към момента не са намерили краката си. Всяко изпитание, което вършат, е несполучливо.

Този живот, който е първият, провокира. Този живот се води с огромна компликация. Това е вашият късмет да погледнете към света и да започнете да го разбирате, тъй че да сте подготвени за идващия стадий, т.е. за Живота с основна писмен знак.

# 2 Ученик

Ученикът е второто рождение или първо прераждане. Душата ви към този момент се е научила да схваща света. Вие прекарвате този живот, пробвайки се да научите нещо.

Ако прекарвате по-голямата част от времето си, пробвайки се да научите нови неща, да разберете какво мислят хората, по какъв начин работят и за какво вършат това, което вършат, тогава евентуално сте на втория стадий от живота си. Вие   научавате освен какви са другите, само че и себе си. Кой сте, какво би трябвало да вършиме, за какво действате по избран метод и така нататък

# 3 Изследовател

Третият живот или второто възобновление е животът на проучванията. Сега, когато душата ви е схванала какво да очаквате от живота и какво би трябвало да изучите, животът   ще ви принуди да изследвате. Ще ви притеглят нови хрумвания, нови мисли, нови места и доста други.

Душата ви в този момент търси опит. Третото раждане е вълнуващо.

# 4 Любов

Четвъртият живот ви носи обич. Душата е извлякла поучения от предишното, в този момент ще се опита да притегли обич в живота ви. Ще откриете обич и в други животи, само че същинската обич, както си я представяте, ще пристигна в този живот.

Най-добрият аспект на този живот е, че ще  трябват много  старания, само че щом намерите същинската си обич, тя ще остане вечно.

# 5 Достижение

Петият живот или четвъртото възобновление е, когато всичко, което сте научили, изпитали и намерили, ще бъде употребявано. Душата ви ще доближи нови върхове.

Всичко, на което ви е научил животът, ще бъде употребявано за постигането на задачите ви.

# 6 Дарител

Шестият живот ще ви принуждава да върнете това, което сте придобили в предходния си живот. Ще помагате на другите (които още не са на този стадий от живота) да схванат какво би трябвало да  вършат.

Ако чувствате предпочитание непрекъснато да помагате на другите, в случай че мислите повече за задачите на други хора, то определено  живеете шестия си живот.

Този живот ще бъде прекаран в образование, помагане, даряване.

# 7 Заземяване

В седмия и финален живот всекидневните паники няма да ви тормозят. Животът ви ще протича в устрема към нещо доста по-голямо от вас.

Ако установите, че се чувствате откъснати от ежедневните неща в  живота; че ненавиждате ежедневната драма и тривиалните неща, с които хората се борят, това  може да ви подскаже, че сте  на последния стадий от си.

Източник


Ами в случай че животът е жонглиране с пет топки…

 

“Представете си, че животът е  игра, издигната върху жонглиране с пет топки. Тези топки са Работа, Семейство, Здраве, Приятели и Душа, а вие би трябвало непрекъснато да ги задържате във въздуха.…

Цялата публикация

Тайните на астролозите: Най-важните години в живота на всеки Знак на Зодиака

 

Кога се случват най-важните промени в живота на знаците на зодиака? На каква възраст? И по какъв начин те ги възприемат? Според астролозите,  за другите знаци на зодиака има години, в които…

Цялата публикация

7 духовни токсини: Всички, които са недоволни от живота, са недоволни по тези аргументи

 

Има няколко духовни токсини, които безусловно могат да ви съсипят! Но какви точно духовни токсини могат да лишават вашето благополучие? Вашите упования образуват вашата действителност. Те могат да трансформират живота…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР