7 слънчев ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух,

...
7 слънчев ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух,
Коментари Харесай

Слънчев календар – събота – 25 юни 2022

7 безоблачен ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух, и „ живата вода”. Планета Плутон.

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, знак на поривистост, дръзновение, творчество.

Благоприятен ден за креативен инициативи. Не бива да сте мрачни. Време за наслада и занимания. Хубаво е да се радостните и да пеете. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се предлага да седите вкъщи си в цялостна изолираност и усамотение. Добър ден за пътешестване, екскурзия, както и да се прекара времето отвън дома. Всяко придвижване е удобно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте наслада на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са изгубили интерес към живота.

Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Това може да е полагане основа за къща, ремонт, реституция, строителни работи. Трябва да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Време за подсилване на традициите, да се взе участие в каузи, свързани с някои традиции и вярвания. В този ден е добре да извършите нещо надеждно и трайно. Точният миг за премахване на страха и натрапчиви хрумвания. Можете да помолите за помощ предците си или за излекуване и здраве.

Най-добрият ден за обич, зачатие, само че всичко би трябвало да се прави единствено до момента в който е ярко, с отворени очи. Децата заченати и родени в този безоблачен ден са доста здрави.

Не бива да се демонстрират в този ден лакомия и злоба, това може да стане причина за сърдечно-съдови болести. Трябва да смирим гордостта си и да не считаме себе си за по-добри и повече от другите.

Неблагоприятно време за огромни покупки – мебели, недвижима благосъстоятелност. Може единствено дребни покупки, да вземем за пример козметика за дамите. Подходящо е да садите растения, шубраци, дървета, само че не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е дори да се
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР