7 от всеки 10 пловдивчани ще прекарат новогодишните празници вкъщи.

...
7 от всеки 10 пловдивчани ще прекарат новогодишните празници вкъщи.
Коментари Харесай

Къде ще са пловдивчани на Нова година? АНКЕТА

7 от всеки 10 пловдивчани ще прекарат новогодишните празници у дома. Това демонстрират резултатите от анкетата на  TrafficNews , в която са гласували общо 8 849 пловдивчани. Общо 75.36% от интервюираните в уеб страницата ни са показали, че ще честват у дома, като най-вероятно в основата на решението им е това, че ще излезе в пъти по икономично.
Прочетете още
Инфлацията и по-големите разноски към празниците сигурно също оказват въздействие на избора на пловдивчани. Доста по-евтина би излязла организацията на тържество в домашни условия, спрямо това в хотел, хижа, или в чужбина.

Всеобщото покачване на цените на стоките и услугите у нас затруднява доста семействата на хората, като малко над 10% от интервюираните са показали, че не могат да си разрешат да празнуват и няма да го създадат, поради липса на средства.

С другари на заведение ще посрещнат пък 5% от гласувалите пловдивчани. Справка на  TrafficNews  в платформите за онлайн резервации още при започване на месец декември сподели, че свободни къщи за посетители край Пловдив за празниците съвсем няма.

Ценовите пакети за посрещането на новата година в чужбина в огромен % са по-достъпни за разлика от предложените  у нас. Това може би е и повода, че 5 от 100 са показали, че ще прекарат празниците „ В чужбина ”.

В празничните дни „ На работа ” ще бъдат пък близо 4% от интервюираните.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР