7 месеца не успяхте да напишете качествен закон и да

...
7 месеца не успяхте да напишете качествен закон и да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Да избираме Рашков и си управлявайте държавата, ще има само цветя и рози

" 7 месеца не успяхте да напишете първокласен закон и да го приемете. Имаше ултиматум, че в случай че едно лице не бъде определено за ръководител на КПКОНПИ, няма да има държавно управление ". Това сподели от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Днес няма смисъл да одобряваме процедурни правила, а да приемем решение за избиране на Бойко Илиев Рашков за ръководител на КПКОНПИ, за министър ръководител, за основен контрольор на Висш съдебен съвет, за член на Висш съдебен съвет, за ръководител на Сметната палата, за член на Конституционния съд. Така ще преборим мафията на всички етажи на властта, тъй като сега и опозицията, и президентът, и прокуратурата, и конституционният съд бяха оповестени за голяма спънка на битката с мафията.

Ако това бъде признато, вие ще извършите вашия слоган " нулева приемливост към корупцията ", само че ще противодействате на корупцията на всички етажи на властта. Да се избере и основател на партия " Българско лято " - удостоверение за битката с корупцията, с битката със листата " Магнитски ".

Всички процедурни оферти са неприемливи, би трябвало да се гласоподава план за решение за избиране на Бойко Рашков и решението да влиза в действие незабавно.

Само този човек ще пребори корупцията. Да го избираме, управлявайте си страната и цветя и рози ще има. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР