7-кратният световен шампион Люис Хамилтън завърши трети в домашната си

...
7-кратният световен шампион Люис Хамилтън завърши трети в домашната си
Коментари Харесай

Хамилтън е доволен, че отново Мерцедес спори за челните места

7-кратният международен първенец Люис Хамилтън приключи трети в домашната си Гран При на Англия и зарадва почитателите си със мощно каране и смели офанзиви в края на надпреварата.

„ Определено, за известно време мислех, че можем да се борим за успеха и да я вземем – съобщи след финала Люис. – Но през днешния ден имаше няколко фактора, които бяха срещу нас. На старта излязох трети, само че при рестарта отново ме подредиха пети. След това се оказах зад Ландо и изгубих време.”

„ За страдание, разликата с водачите стана прекомерно огромна, а аз изгубих доста време в бокса. И най-после по този начин и не съумях да си осигуря задоволително сцепление от гумите и това към този момент не ми разреши да реализира нещо повече”, добави британецът.

Хамилтън похвали Леклер, с който се бори на пистата.

„ Шарл се показа ужасно през днешния ден, страхотна борба – беше безапелационен британецът. – Той е необикновен водач, със страховит нюх, несъмнено към този момент е по-различен от предходната година. Например, на „ Копс” двамата минахме един до различен без никакъв проблем, доста чисто каране.”

Хамилтън похвали и Мерцедес за напредъка с W13.

„ Голямо усъвършенстване по колата, само че към момента имаме работа – изясни Люис. – Трябва да продължим да натискаме и би трябвало да го създадем. Но е ужасно да се върнеш в борбата в челото.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР