7-годишната осиновена щерка на актьора Чочо Попйорданов никога няма да

...
7-годишната осиновена щерка на актьора Чочо Попйорданов никога няма да
Коментари Харесай

Щерката на Чочо Попйорданов никога няма да носи фамилията му

7-годишната осиновена дъщеря на артиста Чочо Попйорданов в никакъв случай няма да носи неговата фамилия, взеха решение на последна инстанция правосъдните магистрати, разбра HotArena.

В продължение на 3 години вдовицата на починалия актьор се бореше хлапето да вземе презимето и семейството на фамозния си баща, само че уви, съдът се оказа неотстъпчив, писа „ Уикенд “. 

По документи дребната Екатерина е записана в регистрите с имената на майка си - Даниелова Мирчева. Въпреки че Даниела и Чочо бяха утвърдени за родители на дребното момиченце, артистът си отиде безусловно дни преди дъщеричката му да прекрачи прага на дома му. 

Вдовицата му въпреки всичко получи настойничество над нея, само че защото с Чочо нямаха брак, дребната няма право да носи името на осиновителя си. Социалните служби са безапелационни, че не могат да запишат семейството на артиста в документите на щерка му, защото действително единствения настойник на детето е Даниела. А без негов автограф, дребната Катя няма по какъв начин да е Екатерина Петрова Попйорданова.

Въпреки че приживе бе подал молба за осиновяване и всички законни права над детето, Чочо не съумя да й се порадва.

С Даниела създали няколко опита за ин витро, само че несполучливи, по тази причина решили да си осиновят дете. Чочо обаче не бил утвърден поради проблеми с алкохола и трябвало в границите на една година да потвърждава на обществените служащи, че може да извършва тази виновна роля. Малко преди гибелта си артиста към този момент бил изцяло подготвен за родител. В продължение на един месец Катя живяла при него и Даниела като подготовка, преди да бъде осиновена. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР