7 900 лв. е сумата, която бе събрана на благотворителния

...
7 900 лв. е сумата, която бе събрана на благотворителния
Коментари Харесай

Близо 8 000 лв. събра благотворителния турнир по футбол в помощ Никола в Смолян

7 900 лева е сумата, която бе събрана на благотворителния футболен шампионат в помощ на Никола, който се организира през уикенда в Смолян. В конкуренциите присъединяване взеха 11 тима, като победител е отборът на " Фюшън " от град Мадан.

От такси на участниците събраните средства възлизат на 1 600 лева Към тях смолянчанинът Антоан Шотаров прибави 2 000 лева, а в кутията за дарения се събраха 4 300 лева В тази сума са включени и дарените пари от страна на чиновниците наОбластна администрация - Смолян, които бяха предадени от регионалният шеф Стефан Сабрутев.

Всички участници получиха грамоти, а първите три тима купи и медали. За най-хубав вратар на шампионата бе награден Самуил Хъмчев, за най-хубав футболист наградата взе Лъчезар Чавдаров, а премията за феарплей сграбчи тимът на " Галактикус ". Алекс Кадиев бе най-малкия участник, а Сара Аршинска бе отличена като дама взела присъединяване в шампионата. Димитър Мазаров бе избран за най-колоритен участник.

Победителите бяха наградени от регионалният шеф на Смолян Стефан Сабрутев и народните представители Михал Камбарев и Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Благотворителния футболен шампионат, имащ за цел да събере средства, нужни за рехабилитационното лекуване на Никола Хъмчев.18 – годишния юноша става жертва на случай преди години, койтоприковава към инвалиден стол и иманужда отиновативна рехабилитация, която е много скъпа. Младежът мечтае някой ден отново да се занимава със спорт и не губи религия, че ще се изправи на крайници.

Хората, които имат опция и предпочитание могат да оказват помощ и с подаяние по сметката на Никола:

Име: Никола Венциславов Хъмчев

Банка: УниКредит Булбанк

IBAN: BG25UNCR70001525109765

BIC: UNCRBGSF
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР