68-годишната американска звезда страда от фронтотемпорална лобарна дегенерация - невродегенеративно

...
68-годишната американска звезда страда от фронтотемпорална лобарна дегенерация - невродегенеративно
Коментари Харесай

Брус Уилис може и да не знае за болестта си, сподели съпругата му

68-годишната американска звезда страда от фронтотемпорална лобарна недъгавост - невродегенеративно заболяване, което за жалост не се лекува. Съпругата на Брус Уилис, Ема, се бори за прогрес в научните проучвания.

68-годишната американска звезда страда от фронтотемпорална лобарна дегенерац ия - невродегенеративно заболяване, което за жалост не се лекува. Съпругата на Брус Уилис, Ема, се бори за прогрес в научните проучвания.

При появяването си в " Today Show " на NBC през вчерашния ден, на 25 септември, Ема Хеминг заяви някои не изключително успокоителни вести за известния си брачен партньор, който страда от невродегенеративното заболяване. Въпреки че в началото беше оповестено през март 2022 година, че Брус Уилис страда от афазия, след това беше конкретизирано, че 68-годишният артист в действителност страда от фронтотемпорална лобарна недъгавост.

Запитана дали брачният партньор ѝ е наясно със болестта си и с това какво постанова то, Ема Хеминг споделя, че е " мъчно да се разбере ". 45-годишната британско-американска гражданка съобщи, че откриването на вярната диагноза е било по едно и също време " благословия и проклинание ".

" Трудно е за индивида, на който е сложена диагнозата, само че е мъчно и за фамилията. За Брус, за мен и за дъщерите ни. Когато споделят, че това е фамилно заболяване, то в действителност е по този начин ", добавя майката на Мейбъл (11 г.) и Евелин (9 г.). Ема Хеминг съобщи, че приказва " почтено " с дъщерите си за заболяването на татко им, с цел да им изясни какво тъкмо съставлява тя.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР