66-годишният датски режисьор Ларс фон Триер е диагностициран с болестта

...
66-годишният датски режисьор Ларс фон Триер е диагностициран с болестта
Коментари Харесай

`Лошото дете` на киното Ларс фон Триер е с Паркинсон -

66-годишният датски режисьор Ларс декор Триер е диагностициран с заболяването на Паркинсон и ще направи лимитирано показване на идния си сериал " Изход от царството " , оповестиха от продуцентската му компания, представени от Ройтерс.

Фон Триер, който постоянно е именуван " неприятното дете " на актуалното кино, е в " положително въодушевление " и се лекува от признаците, се споделя в изказване на Zentropa.

" Изходът на кралството " е третата и последна част от паметния ефирен сериал на декор Триер " Кралството " от 90-те години на ХХ в. Премиерата на поредицата ще се състои на филмовия фестивал във Венеция по-късно този месец като петчасов филм. Тази година той ще бъде пуснат в пет епизода в платформата на Viaplay и датския ефирен оператор DR.

" Заболяването значи, че Ларс ще взе участие в стеснен брой изявленията до премиерата по-късно тази година ", обявиха от Zentropa.

През 2011 година на Фон Триер му бе неразрешено да взе участие във филмовия фестивал в Кан, откакто на конференция за представянето на кино лентата си " Меланхолия " - необикновен филм за бедствия с Кирстен Дънст и Шарлот Генсбур, той се пошегува, че е нацист.

Сред другите му произведения са филми със полова тема като " Антихрист " и " Нимфоманка ", както и разтърсващата мелодрама " Танцьорка в мрака " с присъединяване на исландската певица Бьорк, за която печели " Златна палма " за най-хубав филм в Кан през 2000 година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР