66-годишната руска журналистка, писателка и актриса Ирина Хакамада сподели в

...
66-годишната руска журналистка, писателка и актриса Ирина Хакамада сподели в
Коментари Харесай

66-годишна татуирана блогърка се пусна по бански след погребението на четвъртия си мъж

66-годишната съветска журналистка, писателка и актриса Ирина Хакамада показа в Instagram провокативна фотография, която е направила в последния ден от ваканцията в Мексико.

Ирина Муцу́овна Хакама́да, която с изключение на всичко е и политическа деятелка, общественичка, преподавателка и народен представител в Държавната дума от 1993 до 2003 година, театралничи на брега на Тулум в черен бански костюм, показвайки тонирана фигура, която нормално крие зад бизнес костюми, и тяло, покрито с татуировки.

View this post on Instagram
A post shared by Ирина Хакамада (@irina_hakamada)

" До скоро Тулум. Чао довиждане " , написа тя под фотографията, само че нейните 2,5 милиона почитатели към момента бяха фокусирани върху външния тип на звездата. Те не можеха да повярват, че на 66 е допустимо да има толкоз плосък стомах и добре тренирани крайници.

" Ти несъмнено си магьосница и знаеш тайната на безконечната младост! "

" Уау, това е огън! "

" Ирина, желая да бъда като теб! "
Това е най-татуираната българка в интернет (СНИМКИ)
Татуистите са едни от най-интересните хора, с които животът може да ви срещне. Така е и с Поли Бобева, която напоследък става все...
Прочети повече
Това са единствено част от мненията в обществената мрежа под поста ѝ.

В Мексико блогърката почива сама: четвъртият ѝ и финален брачен партньор умря предходната година от сърдечен удар. Но даже приживе бракът на Хакамада с Владимир Сиротински не беше елементарен. Те прекараха няколко години дружно, само че поддържаха отворена връзка - на всеки беше разрешено да има обич в профил.

Невъзможно беше единствено да се разделят, тъй като общата им щерка Мария, която е родена със синдрома на Даун, не може да понесе това.

" Маша се разтресе незабавно, има доста фина психическо положение, усеща всичко. За нея фамилията е баща и мама дружно ", показа неотдавна Хакамада в изявление.

View this post on Instagram
A post shared by Ирина Хакамада (@irina_hakamada)

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР