Режисьорът на Bridesmaids Пол Фейг отдава почит на „прекрасния приятел“, убит за показване на дъговото знаме на прайда

...
66-годишната Лора Ан Карлтън беше открита с огнестрелна рана в
Коментари Харесай

66-годишната Лора Ан Карлтън беше открита с огнестрелна рана в магазина си за дрехи Mag Pi, след като полицията беше извикана за съобщения за стрелба.

Заподозреният е направил „няколко пренебрежителни забележки за знаме с дъга, което стоеше пред магазина, преди да застреля Карлтън“, според отдела на шерифа на окръг Сан Бернардино.

Неидентифицираните 27 -годишен мъж, който избяга от местопрестъплението, въоръжен с пушка, по-късно беше смъртоносно прострелян след сблъсък с полицаи, съобщиха властите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lake Arrowhead LGBTQ+ (@lakearrowheadlgbtq)

-->

В публикация на почит, Feig - който също създаде комедията Freaks And Geeks - написа: „Нашата прекрасна приятелка Лаури Карлтън (вижда се на тази снимка) беше убита вчера в нейния магазин @magpi_shop в Лейк Ароухед от 27-годишен мъж, който не хареса, че има голям прайд флаг, висящ отвън магазин.

„Той го разкъса и когато тя се изправи срещу него за това, той застреля и я уби.“

Един мъртъв в Мексико, тъй като бурята Хилари носи „животозастрашаващи“ наводнения и рекордни валежи в Калифорния

Той каза, че е „опустошен“ за съпруга й Борт и семейството й, добавяйки: „Тази непоносимост трябва да сложи край.< /p>

„Всеки, който използва език на омраза срещу LGBTQ+ общността, трябва да осъзнае, че думите му имат значение, че думите им могат да вдъхновят насилие срещу невинни любящи хора.

„Нека всички продължим да вървим напред с толерантност и любов . Нека не позволяваме трагичната смърт на Лаури да бъде напразна".

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Фейг (@paulfeig)

-->

Авторката и актриса Джил Каргман каза, че е "бесна" и "вбесена" от това, което е наречено „безсмислено убийство“, пишейки: „Каква трагедия на нашето време – омразата и оръжията.“

Г-жа Карлтън, която беше известна като Лаури, не се идентифицира като ЛГБТК+, „но прекара време за подпомагане и застъпничество за всички в общността“, според групата LGBTQ от Lake Arrowhead, които й отдадоха почит на страницата си в Instagram.

„Всеки магазин трябва да окачи знаме в чест на смелата съпруга и майка“< /p>

Актьорът Тимъти Омъндсън написа: „Толкова е ужасно, че изразът на любов и подкрепа към една маргинализирана общност води до такава радикализирана омраза и насилие.

„Всеки магазин в село Arrowhead трябва да окачат знаме за гордост, за да почетат тази смела съпруга и майка."

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бриджит Еверет (@bridgeteverett)

-->

„Дъщерите й са съсипани"

Комедийната актриса и актриса Бриджит Еверет , 51, също отдаде почит на покойния си приятел, като написа: „В миналото, когато някой сваляше знамето й или го вандализираше, тя поставяше друго.

„Последният път, когато видях Лаури беше, колкото и да е странно, в Lake Arrowhead гордост както на парада, така и на партито.

„Цялата тази анти-ЛГБТК реторика си има цена. И сега, съпругът на Лаури, Борт, нейните дъщери, приятели и общност са опустошени. И за какво?"

Г-жа Карлтън е била омъжена за съпруга си от 28 години и е била майка на „смесено семейство от девет деца", като най-малките са еднояйчни близначки, според магазина й за дрехи уебсайт.

В биографията й се казва, че е започнала да се занимава с мода като тийнейджър, преди да посети училището по дизайн в Art Center.

Пътешественик по света, пътувал из САЩ, Европа и Южна Америка , сайтът казва, че вдъхновението да създаде собствен магазин е било „за справяне с ежедневието с изящество и лекота и продължаване да мечтае“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР