65-годишната бивша водеща на токшоу и съпругата ѝ Порша де

...
65-годишната бивша водеща на токшоу и съпругата ѝ Порша де
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари осиновиха кокошка на Елън Дедженеръс

65-годишната някогашна водеща на токшоу и брачната половинка ѝ Порша де Роси са полагали спомагателни грижи за една от птиците си, която са нарекли Синки поради краткотрайния ѝ дом във външна мивка, откакто тя си е наранила крайници. След като пернатата им другарка се е възстановила, тя мъчно се е открила назад в кокошарника си, защото е била по-придирчива. Съседите на двойката - Хари и брачната половинка му Меган, херцогинята на Съсекс, са се съгласили да я приютят.


Преди три седмици Елън написа в Instagram: " Имахме кокошка, която си нарани крайници, тъй че я преместихме в мивката ни. Порша й купуваше комплект кърпи за посетители ".

В актуализация, споделена на 133.01.24 г.), тя написа: " Кракът на мивката е оправен, само че кокошките ни към момента я хапеха, тъй че се наложи да я преместим. За благополучие в курника на нашите другари Хари и Меган имаше място за още една. Все още не сме сигурни каква ще бъде нейната орис с кралското звание ".

Часове по-късно звездата от " Търсенето на Дори " показа видео, на което Синки е щастлива с останалите домашни кокошки на Хари и Меган.

Тя написа под клипчето: " В момента, в който се появят, те ще бъдат отглеждани: " Актуализация: Синки се усеща добре в новия си дом ".

По време на прословутото си изявление с Опра Уинфри кралската двойка, която има две деца - принц Арчи, на четири години, и принцеса Лилибет, на две години - сподели своя курник, който беше наименуван " Кокошарникът на Арчи ", и изясни, че кокошките са избавени от калифорнийска фабрична плантация.

Хари сподели: " Мегън постоянно е мечтаела за курник "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР