64 полета бяха предварително отменени днес от испанската авиокомпания Vueling.

...
64 полета бяха предварително отменени днес от испанската авиокомпания Vueling.
Коментари Харесай

Още 64 полета бяха отменени в Испания, заради стачки на екипажите

64 полета бяха авансово анулирани през днешния ден от испанската самолетна компания Vueling. До фрапантния ход се стигнало, с цел да се избегне безпорядък на летищата. Причината е третият ден от стачката на кабинния екипаж, оповестява БНР.

 

За трите дни протестни дейности са анулирани 89% от плануваните полети или общо 495 полета. Въпреки това в неделния ден няма напрежение измежду пътуващите, защото самолетната компания авансово им е предложила различни полети, от които са се възползвали 93 на 100 от пасажерите. Останалите са поискали ваучери за цената на билета и опция да се възползват от тях в бъдеще или възобновяване на цената му.

 

Според управлението на компанията протестният ден минава „ обикновено “ и няма изоставени пасажери по летищата. Стачката е свикана от синдиката STAVLA, който упорства за групов трудов контракт и нарастване на заплатите в бранша. По думите им тя ще продължи всеки петък, неделя и понеделник до края на месец януари идната година и ще засегне и коледните и новогодишните празници, в случай че настояванията им не бъдат изпълнени.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР