64-годишен шеф на отбранителна компания е преживял най-неприятното си приземяване,

...
64-годишен шеф на отбранителна компания е преживял най-неприятното си приземяване,
Коментари Харесай

Пътник се катапултира погрешка при полет с изтребител над Франция

64-годишен началник на отбранителна компания е претърпял най-неприятното си приземяване, откакто по време на полет с многоцелеви изтребител простъпка се е катапултирал, до момента в който е летял с 500 километра в час над Франция, написа английското издание „ Гардиън “. За благополучие, мъжът се е разминал без пострадвания.

Инцидентът е станал през март, само че заключенията от следствието на френските управляващи излизат в този момент.
Руски изтребител Су-27 е липсващ от радарите над Черно море По предварителни данни самолетът се е разрушил във водата
При излитането на самолета пасажерът бил подхвърлен на седалката си и без да желае, с цел да се задържи на мястото си, той се хванал за лоста на катапулта. Това довело до неговото изхвръкване от машината, само че с помощта на парашута му, който се отворил навреме, мъжът съумял да се приземи в поле покрай военната база в Сен Дизие, откъдето е изхвърчал. Той бил откаран в болница, където е открит, че няма огромни пострадвания и контузии.
Снимка: iStock
Пилотът на изтребителя „ Рафал “ е съумял да предотврати своето катапултиране и да приземи самолета.
Американски изтребител се разруши в Германия Пилотът е съумял да катапултира
Разследването е открило доста неточности при подготовката за полета като разхлабени колани на седалката на пасажера, както и противопоказни медицински показания за полет на мъжа, който е катапултирал. При изхвърлянето си от самолета той е изгубил и шлема си.

64-годишният началник в отбранителна компания в никакъв случай не е проявявал предпочитание да лети с изтребител и няма никакъв авиационен опит, само че тъй като полетът бил подарък изненада от негови сътрудници, не смеел да откаже.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР