63-годишен мъж попадна в ареста на районното в Тракия ,

...
63-годишен мъж попадна в ареста на районното в Тракия ,
Коментари Харесай

Пловдивчанин шамароса здраво млада жена, паркирала на “мястото му“

63-годишен мъж попадна в ареста на районното в " Тракия ", откакто атакува млада жена, разрешила си да паркира на " неговото " място, предава Трафик Нюз. Грозната сцена се разиграла на паркинга зад блока.

33-годишната Валентина била в квартала с другар и оставили автомобила си на свободно място. След кафе и разходка се върнали и разкрили, че тъкмо зад колата им е паркиран опел. От съседка разбрали, че притежателят му живее на втория етаж и мъжът отишъл да го потърси. 

" Докато го чаках, от терасата се появи мъж на към 40 години, който стартира да крещи: " Селянко елементарна! Ще сляза да те посека с брадвата! Защо си ми спряла на мястото?! ", споделя Валентина. Тя го попитала дали има документ, че мястото е негово, а той траял да псува. " Сега ще видиш като пристигна дъртият! ", заплашил я той. Междувременно се появил " дъртият ", който се нахвърлил върху пловдивчанката. " Мъжът беше към 150 кг, наедрял и доста набит. Приближи се към мен, наричайки ме " отпадък "   и ми отвъртя подобен пестник, че едвам не ми отдели главата. В същото време се появи приятеля ми и го дръпна. Аз звъннах на полицията и след минута пристигнаха две патрулки ", описа Валентина. 

Междувременно побойникът я предизвестил, че не се тормози от полицията. Качил се в опела и го подкарал, само че в това време пристигнали служителите на реда. Униформените го ревизирали за алкохол и дрегерът отчел 0,8 промила. Сложили му белезниците и го отвели в районното. 

Срещу мъжа е формирано досъдебно произвеждане по член 131 за причиняване на лека телесна щета. 

" Агресията към този момент взема чудовищни размери. Как може мъж да се нахвърля върху жена по този метод? Хората в действителност би трябвало да се замислят " разяснява за  TrafficNews.bg пострадалата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР