63-годишен мъж изчезна безследно от дом за възрастни в Пловдив.

...
63-годишен мъж изчезна безследно от дом за възрастни в Пловдив.
Коментари Харесай

Доброволчески екип от БЧК издирва изчезналия от дом за възрастни мъж край Пловдив

63-годишен мъж изчезна безследно от дом за възрастни в Пловдив. Близки на Владимир Гогов сигнализираха за случая в обществените мрежи и приканиха всеки, който има информация за местонахождението му, да се обади в полицията.
Прочетете още
Има ли отговорни за изгубването на мъжа от вкъщи за възрастни и бил ли е сниман от камери в региона, потърсихме отговор от управата на обществената институция, само че шефката на дома не пожела да приказва пред камера.

Мъжът е бил настанен на 14-и декември 2022 година единствено за зимата, посочи племенницата на мъжа Анелия Цанева. Домът е частен, а таксата от 700 лева е една от най-ниските за сходна услуга. По данни на управата на общественото заведение Владимир е прескочил оградата.

Сформиран е доброволчески екип от БЧК. В деня на изгубването – 14-и април, са пристигнали 12 служители на реда с три следови кучета, които открили следите на търсения мъж, само че единствено до някъде, сподели още Анелия Цанева в ефира на Нова тв. Тя напомни, че вуйчо ѝ е с лека форма на умствена назадничавост и деменция. По думите ѝ нейният родственик страда от тежка форма на епилепсия и при последния си припадък е бил вкаран в болница и в медикаментозна кома. Телефон у себе си Владимир нямал, тъй като липсващ, до момента в който обитавал в дома.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР