63-годишен мъж е арестуван в габровското село Гергини. Установено е,

...
63-годишен мъж е арестуван в габровското село Гергини. Установено е,
Коментари Харесай

Полицаи накараха мъж да копае в двора си, намериха 6 кила...

63-годишен мъж е задържан в габровското село Гергини. Установено е, че той е укривал в дома си 1 кг. кокаин и близо 5 кг хероин. Хеоринът е бил закопан към половин метър подземен в двора на арестувания, общото количество е 4,7 кг. Полицията е предиздвикала мъжа самичък да изкопае дрогата. В персоналния автомобил на арестанта е открит 1 кг. кокаин.

Един кг кокаин коства от 70 000 до 85 000 лева, а кг хероин върви по към 35 000 лева Данните са от Годишния отчет на Националния фокусен център за опиати и наркомании.

Наркотиците са били предопределени за Пловдив, където пък е арестуван турски жител, престъпно проявен. Той е бил арестуван на турската граница с 11 кг. хероин и е излежавал присъда в затвор в Турция.

Заподозреният е бил спрян, а в краката му се е виждал черен пакет. След извършената сказка той е удостоверил, че държи хероин и кокаин на територията на къщата, която населява. Съдействал е, като е завел служителите на реда на място, на което същата заран е бил заровил 18 пресовки хероин, откакто е схванал, че е арестуван колегата му - турския жител. В черния пакет в краката му пък е имало 1 кг кокаин. Той е декларирал, че е тръгнал да се чисти от опиатите. При претършуване на жилището му са открити и ловна пушка и муниции за нея, също усърдно опаковани, приготвени за закопаване.

Източник: lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР