62 милиона лева ще бъдат отпуснати допълнително за сферата на

...
62 милиона лева ще бъдат отпуснати допълнително за сферата на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: За да влезем в Шенген, трябва да върнем времето преди промяната


62 милиона лв. ще бъдат отпуснати в допълнение за сферата на културата в бюджета за следващата година, заяви в Раковски водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Средствата са контрактувани с финансовия министър Асен Василев. 

Борисов разяснява и австрийското предложение за " отварянето " на въздушен Шенген за страната ни. Той напомни, че у нас миграцията е била нулева, до момента в който е бил министър председател. 

„ В момента австрийците споделят, България да се върне три години обратно, както беше при Бойко Борисов, и всичко ще е наред. Това споделят австрийците на елементарен език “, обърна се Борисов към медиите, наричайки вътрешните министри от държавните управления след третия му кабинет „ дилетанти “.

Нямаме потребен ход, в случай че не се стегнем и да работим – от една страна дипломацията, въпреки това законите, от трета страна миграция “, съобщи още Борисов и заключи: „ Просто би трябвало да върнем времето преди " смяната " “. 

Борисов акцентира, че с изключение на геостратегическата рецесия, общините са най-важното нещо, което ги държи в държавното управление.

Парите за дотъкмяване на двата стадиона в Пловдив, както и на Околовръстното са заложени поименно в държавния бюджет за идната година. Това съобщи в Раковски водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който откри там нова детска градина. 

Той изясни, че със Закона за бюджета, който ще бъде гласуван в четвъртък, тези пари не могат да ги вземат от кмета. Не че съм се съмнявал в Асен Василев, само че сме поискали поименно да бъдат разказани на всички общини плановете “, акцентира Борисов. 

Той напомни, че общините са имали задоволително дълго време, с цел да изпратят своите планове при явен аршин и при тавана, който финансовият министър Асен Василев е сложил. 

 

 

 

В Раковски водачът на ГЕРБ откри нова детска градина за 120 деца. / БНР
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР