61-годишният левент, ценител на женската младост и красота, вече е

...
61-годишният левент, ценител на женската младост и красота, вече е
Коментари Харесай

Иван Лечев спря цигарите и алкохола заради Камелия


61-годишният юнак, познавач на женската младост и хубост, към този момент е направил първите крачки с превъзмогването на най-вредните за здравето пороци. Категорично се отказал от цигарите и алкохола. Все още се бори единствено със зависимостта от кафе, която продължава да изпитва, написа „ Шоу “.

Лечев е намерил сурогат на спиртните питиета. Приготвя си домашна лимонада, която му влияе по същия метод. Оказва се, че и фолкпевицата Камелия има пръст в здравословния режим на Лечев. Чипровската звезда и гаджето й Цветин от години водят непоколебим биорежим, който предали на останалите ментори – Графа, Поли Генова и Лечев.

Зад кулисите на шоуто им приготвяли шейкове с разнообразни хранителни добавки, които се оказали по усета на останалите и си записали рецептите. Сега Иван постоянно звъни на Камелия да я пита какво може да яде или пък да изиска някоя здравословна рецепта от към този момент профилираната в тази област певица.

„ Камелия ме изненада извънредно прелестно още от първата ни среща. Тя е един извънредно земен и доста прелестен човек за другарство. Всъщност двамата с Цветин са дружно доста години. Те живеят метод на живот, на който доста биха могли да завидят. Хранят се доста природосъобразно, има какво да се научи от тях “, показа неотдавна Лечев в свое изявление.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР