,,60 и няколко милиона за култура допълнително ще се дадат.

...
,,60 и няколко милиона за култура допълнително ще се дадат.
Коментари Харесай

Борисов обяви: С ПП-ДБ ще се отпуснем още над 60 млн. лв. за култура

,,60 и няколко милиона за просвета в допълнение ще се дадат. Не може да позволяваме да се бутат културните дейци с полицията. Това е грозна работа. Затова направихме нещо, което удовлетворява оптимално партиите, които ще гласоподават за бюджета. Това са ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Ще го съобщим с Кирил Петков и Асен Василев дружно, тъй като дружно го правихме``.

Това разгласи Бойко Борисов водачът на ГЕРБ.

Посочи, че на срещата е била и Движение за права и свободи.

" Утре с сътрудниците - с Кирил Петков и с Йордан Цонев, ще кажем още няколко неща, за които сме се договорили. Щом свършат парите на страната нищо не може да удовлетвори хората``, сподели Борисов по отношение на митинга на обществените служащи, които през днешния ден са на сигнален митинг в цялата страна.

Посочи, че на срещата е била и Движение за права и свободи.

В подмяна на спомагателните средства за просвета ръководителят на ГЕРБ разгласи, че ще си намерения дали да не одобри настояването на " Продължаваме промяната - Демократична България " за публичните поръчки за медикаменти, в това число за онколекарства, да се организират от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) вместо както до момента - от Министерството на здравеопазването.

" Обещах на Петков и Асен Василев да помислим по тяхното предложение не министърът на опазването на здравето, а касата да прави публичните поръчки. Мислим по това и аз беседвам с специалисти ", сподели Борисов.

Припомняме, че настояването за публичните поръчки при медикаментите допреди две седмици беше водеща причина за ГЕРБ и Движение за права и свободи да отхвърлят бюджета на здравната каса.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР