6 спестовни сметки с високи проценти (без прикачени условия)

...
Няма съмнение, че повечето спестовници искат балансът в спестовните им
Коментари Харесай

Няма съмнение, че повечето спестовници искат балансът в спестовните им сметки да нараства възможно най-бързо. И въпреки че има няколко лесни начина да направите това, като автоматизиране на преводите към вашата спестовна сметка или плащане първо на себе си от всяка заплата, един от начините без усилия да направите това е като спечелите висока лихва върху парите си с високодоходна спестовна сметка.

Но не всички високодоходни спестовни сметки са еднакви и това, което изглежда като добър вариант с най-висок лихвен процент, всъщност може да бъде по-скъпо, отколкото предполагате. Не само, че някои високодоходни спестовни сметки имат изисквания за минимален депозит и баланс, с които трябва да се справят, но много ще идват с допълнителни такси, като месечни такси за поддръжка.

И ако не внимавате, тези допълнителни разходи могат да изядат това, което печелите чрез лихва върху парите си. За щастие има много добри опции за спестовни сметки, които се доставят без прикачени условия, което ги прави достъпни за почти всеки тип спестовник.

Започнете и намерете най-добрите проценти за спестяване, достъпни за вас.

6 спестовни сметки с високи проценти (без прикачени условия)

Ако търсите спестовна сметка, която плаща висок лихвен процент без допълнителни такси или изисквания, тези сметки може да си струват съображение:

Milli спестовна сметка: 5,25% APY

Milli — изцяло онлайн банка без физически клонове — в момента предлага APY от 5,25% върху своята висока доходност спестовна сметка, която е един от най-високите лихвени проценти, налични в момента. И докато много от сравнимите акаунти имат изисквания за минимален баланс, този не. Няма изисквания за минимален депозит, за да спечелите високия APY, така че спестителите могат да събират лихвата, независимо какво е салдото по сметката им. Няма други прикачени низове, като месечни такси за поддръжка или допълнителни такси.

UFB High Yield Savings: 5,25% APY

UFB Direct е друга онлайн банка, която предлага висок лихвен процент върху парите, които депозирате в нейната високодоходна спестовна сметка. С този акаунт ще спечелите APY от 5,25% — без значение колко високо или ниско е салдото в акаунта. Освен това няма изисквания за минимално салдо или депозит, както и месечни такси за поддръжка.

Спестовна сметка с ниска лихва: 5,00% APY

Сметката с ниска лихва предлага APY от 5,00% върху всяко салдо в сметката и няма изисквания за минимален депозит, които да бъдат изпълнени при отварянето й. Това е един от най-добрите тарифи, предлагани за всяка спестовна сметка в момента. Този акаунт също не включва месечни такси за поддръжка — така че ще спечелите този висок лихвен процент без никакви допълнителни такси.

Високодоходни спестявания в Synchrony Bank: 4,50% APY

Въпреки че спестовната сметка в Synchrony Bank High Yield Savings не предлага най-високите налични APY в момента, тя предлага много добър лихвен процент — и няма низове, прикачени към този акаунт. Няма да плащате за месечни такси за поддръжка, няма изисквания за минимален депозит, които да отговаряте, а има и други предимства, включително достъп до банкомат. Тази полза обикновено не се предлага със спестовни сметки с висока доходност, така че ако искате лесен достъп до парите си, тази сметка може да бъде интелигентна опция.

Открийте онлайн спестовна сметка: 4,30% APY

Друга опция за необвързана спестовна сметка с висока доходност е Discover Online Savings Account. Въпреки че APY не е толкова висок, колкото някои от конкурентните акаунти, все пак ще спечелите добър APY от парите в акаунта си. Няма изисквания за салдо или депозит, няма месечни такси и Discover предлага също опция за добавяне на разплащателна сметка с достъп до банкомат, което може да бъде полезно предимство за определени видове спестяващи.

American Express Спестовна сметка с висока доходност: 4,25% APY

American Express също предлага високодоходна спестовна сметка със солидна APY. При 4,25% все още ще печелите конкурентна ставка за парите си и няма да се налага да се справяте с никакви изисквания за минимален баланс или депозит. Освен това няма такси, свързани с тази сметка — и ще получите достъп до денонощна поддръжка на клиенти, ако имате нужда от нея.

Разгледайте най-добрите ставки, които бихте могли да печелите от спестяванията си тук.< /p>

Долната линия

Има много опции за високодоходни спестовни сметки, от които да избирате, но не всички от тях предлагат висок APY за вашите пари без никакви изисквания за баланс или приложени такси. Но сметки, изброени по-горе, са без допълнителни такси и трудоемки изисквания - което ги прави страхотна опция за почти всеки тип спестител. Единственото предупреждение, което трябва да отбележите, е, че винаги е важно да си напишете домашното и да обикаляте, за да определите най-добре коя сметка е най-подходяща за цялостната ви стратегия за спестяване и финансови цели.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР