6-инчов дисплей 2160х1080 пиксела, пълноекранен дизайн и огромен обем памет

...
6-инчов дисплей 2160х1080 пиксела, пълноекранен дизайн и огромен обем памет
Коментари Харесай

MAZE Alpha X – осемядрен FHD+ фаблет 18:9

6-инчов екран 2160х1080 пиксела, пълноекранен дизайн и голям размер памет отличават този ценово-достъпен модел

Форматът 18:9 на 6-инчовия MAZE Alpha X обезпечава повече екранна повърхност от 5,5-инчовите 16:9 устройства при по-компактни размери

Пълноекранните смарт телефони, при които екранът заема близо 90% от предния панел на смарт телефона, стартират да доминират в новите модели на пазара. Екранът на тези устройства е изпълнен нормално в съответствие 18:9, предлагайки повече отвесно пространство за ревизиране на уеб сайтове и другарство в обществени мрежи, спрямо 16:9 устройствата.

Моделът MAZE Alpha X е един от атрактивните като цена представители на новото потомство смартфони/фаблети. Това е устройство с огромен, 6-инчов LG екран с резолюция FHD+ 2160х1080 пиксела и формат 18:9, който предлага повече забележима повърхност, в сравнение с елементарните 5,5-инчови модели, като в същото време е по-компактен от тях. Съотношението сред 2.5D извития екран и тялото на фаблета е 89,6%.

MAZE Alpha X е изпълнен в моден дизайн в цветове черно и синьо

Комбинацията от мощен 8-ядрен процесор MTK6757 Helio P25 с оптималната тактова периодичност 2,5GHz, 6GB оперативна памет и 64/128GB непрекъсната памет ще обезпечи безпрепятствено осъществяване на приложения и игри за притежателите на този фаблет, доставян от онлайн магазина Tomtop. Освен това паметта може да се уголемява с microSD карти с потенциал до 256GB.

Две камери – съществена с резолюция 13MP (за версията с 64GB) или 16MP (за 128GB) и предна 8MP за селфи – подсигуряват пълноценното потребителско преживяване с устройството. MAZE Alpha X се отличава с предно-разположен датчик на пръстов отпечатък, който отключва достъпа до смарт телефона единствено за 0,1 секунди, според спецификациите на производителя.

С огромния си и необятен екран MAZE Alpha X предлага удобно развлечение с видео клипове

Фаблетът е оборудван с батерия 3900 мАч, която ще обезпечи заряд за целодневно потребление на смарт телефона, включително за диалози, приложения и занимания с игри и видео. В спецификациите на модела се загатват 8 часа за диалози с едно зареждане. Интегрирана е и технология за бързо зареждане 5V/2A.

MAZE Alpha X дава два слота за сим карти (в единия от които може да се инсталира карта памет) и е кадърен да работи в публикуваните 2G, 3G и 4G мрежи. Налични са също наложителните безжични модули WiFi и Bluetooth. Зареждането става през реверсивен USB Type-C порт, който се употребява и за продан на данни, а за слушалки е очакван общоприет 3,5-мм аудио излаз.

MAZE Alpha X е поместен в тъничък корпус, изработен от метал, пластмаса и стъкло

Фаблетът работи под ръководство на операционна система Android 7.0 с цялостен достъп до онлайн магазина с приложения Гугъл Play. В момента MAZE Alpha X се предлага за $208,99 в онлайн магазина Tomtop, с безвъзмездна доставка до България. В комплекта са включени още захранващ адаптер, USB кабел, сим игла, протектор за екрана и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР