6-годишно момченце е пострадало при падане в детска градина в

...
6-годишно момченце е пострадало при падане в детска градина в
Коментари Харесай

6-годишно пострада в детска градина в Тракия, родителите обвиняват е немарливост

6-годишно момченце е потърпевшо при рухване в детска градина в Пловдив. Инцидентът е станал по време на игра в двора на ДГ „ Таня Савичева “ в ЖР Тракия, а детето има 6-сантиметров хематон. Според родителите до случая се е стигнало поради непочистена детска площада и заради тази причина са подали два сигнала – до инспектората и общината.
Прочетете още
„ Състоянието на детето е положително към този миг, възвръща се душевен от контузията. Намерих детето си с огромен хематом на главата и разплакана, като никой не ми се беше обадил, че с е случило нещо “, разяснява бащата на детето.

Според родителите, детето е паднало поради непочистена детска площадка, на която е имало тиня и това е довело до подхлъзването на момченцето.

„ Немарливостта и безхаберието на институциите аргументи случая “, безапелационна е майката пред Нова телевизия.

Според директорката  на забавачката Доротея Боева  дворът се почиства всекидневно, само че не могат постоянно да се съобразят с метеорологичните условия.

„ На всеки може да се случи. Ние не можем да спрем децата да играят, да скачат. Площадките се чистят всеки ден, скърбя, че родителите мислят по този начин. Медицинското лице е с работно време до 16 часа, а първа помощ е оказала учителката “, съобщи още Боева.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР