6,5 млрд. долара на футболния терен! Рядко може да се

...
6,5 млрд. долара на футболния терен! Рядко може да се
Коментари Харесай

Битката на бюджетите: ПСЖ и "Манчестър Сити" в сблъсък за място на финала

6,5 милиарда $ на футболния терен! Рядко може да се види нещо такова! Е, през днешния ден ще имате тази опция!

" Пари Сен Жермен " и " Манчестър Сити " стартират борбата си за място във финала на Шампионската лига. Мача може да гледате директно по bTV Action от 21:30 ч.

Наскоро авторитетното издание " Форбс " актуализира класацията си за футболни отбори с най-голяма стойност. В нея " Сити " заема 6-та позиция (4 милиарда долара), а ПСЖ е 9-ти (2,5 милиарда долара).

Тези средства, идващи от шехойвете от Близкия Изток, обаче задължават. И ПСЖ, и " Сити " не са печелили най-силния европейски клубен шампионат. Сега ориста им дава този късмет!

Снимка: Reuters

Парижани сигурно помнят опиянението от предишния сезон, когато играха на край. Те съумяха да си отмъстят на миналогодишния първенец " Байерн " Мюнхен и да го отстранят на четвъртфинал. Начело с Маурисио Почетино ПСЖ наподобява постоянен по европейските терени, макар че в Лига 1 е на втора позиция.

Снимка: Reuters

Фокусът на домакините в първата среща сигурно е върху Шампионската лига! На " Парк де Пренс " аржентинският треньор излиза с всичките си огромни звезди. Килиан Мбапе изплаши щаба в мача против " Мец " преди дни, само че и той ще бъде разполагаем.

Срещу ПСЖ застава една добре подредена британска машина. " Манчестър Сити " завоюва Купата на лигата в Англия преди дни, а в класирането на може би най-силното състезание в света Висшата лига е водач!

Снимка: Reuters

Трябва да признаем, че очевидно мениджърът Хосеп Гуардиола си знае работата!

Той също няма проблеми с контузени, тъй че наличието на терена ще е звездно!

Снимка: Getty Images

Това ще е трети мач сред двата отбора. Те се срещнаха на четвъртфинал в Шампионската лига през сезон 2015/2016, като първият дуел в Париж приключи 2:2, а в реванша " Гражданите " се постановиха с 1:0. Освен това те имат и един конфликт за Купата на УЕФА в груповата фаза през сезон 2008/2009, който приключи при резултат 0:0.

Гледайте мача сред ПСЖ и " Манчестър Сити " директно по bTV Action от 21:30 ч. през днешния ден!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР