59-годишният Срджан Цветанович, който в нощта между сряда и четвъртък

...
59-годишният Срджан Цветанович, който в нощта между сряда и четвъртък
Коментари Харесай

Белградският Дон Жуан: Пластичният хирург свалил "безброй жени", преди да застреля красивата актриса Ивана и себе си

59-годишният Срджан Цветанович, който в нощта сред сряда и четвъртък стрелял в главата на приятелката си, актрисата Ивана Панзалович, а по-късно се е самоубил, е бил определян за прочут белградски еластичен хирург, само че и съблазнител, в чийто живот, по думите на майката на неговата някогашна брачна половинка, минали " безчет дами ", написа tocka.com.mk, представен от struma.com.

Според съседите и познатите на семейство Цветанович той два пъти се оженил, преди да заживее с актрисата.

Драмата сред хирурга и актрисата, както осведоми към този момент БЛИЦ , се е разиграла в жилищна постройка, до която в прилежащия вход, живяла майката на някогашната брачна половинка на Цветанович. За някогашният си шурей тя не желала да разяснява доста. Тя се гордеела с щерка си и внучката, а сърцето й било разрушено от нещастието.

" Не са единствено два брака, тук идваха безчет дами. Всички негови любови бяха огромни, само че най-много на света искаше себе си. Както живя, по този начин и завърши ", малко коментирала тя.
Както споделят съседите, хирургът починал в жилището, който прекарва по-голямата част от живота си.

" Беше огромна наслада когато се събра с първата си брачна половинка, Таня, тя му роди три деца, само че се разведоха и я изгони от жилището. Когато умряха майка му и татко му остана самичък ", показват съседите.

Втората брачна половинка била по-млада, тя била към 28 години. Бракът им траял малко повече от година.

Цветанович е експерт по пластична и реконструктивна хирургия, магистър по медицина и работи за VMA. Той има повече от 60 публикации в региона на реконструктивната хирургия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР