59-годишният мъж от от врачанското село Крива Бара, който беше

...
59-годишният мъж от от врачанското село Крива Бара, който беше
Коментари Харесай

Трагедия! Почина дядото, пребит с бухалка от внука си във Врачанско

59-годишният мъж от от врачанското село Крива Бара, който беше пребит с бухалка от внука си, е умрял и досъдебното произвеждане по случая към този момент е за ликвидиране.

Внук счупи черепа на дядо си във Врачанско

Припомняме, че битовият скандал се разиграл вечерта на 13 април Тогава престъпно проявеният и осъждан 18-годишен Александър се е скарал с дядо си Любомир.
При разправията внукът нанесъл два удара с дървена бухалка в региона на главата на дядо си. От побоя 59-годишният мъж изпадна в кома, поради строшен череп и с кръвоизлив в мозъка. На 25 април той е умрял в Университетска болница в Плевен и казусът към този момент е преобразуван в ликвидиране.
Младежът е остарял познайник на полицията. На 20 юни предходната година той беше арестуван при акция на полицията в Козлодуй, като беше открито, че е засадил и отглеждал канабис в двора на баба си и дядо си в Крива бара. Тогава бяха изкоренени 43 стръка с канабис, всеки с дължина към два метра, като беше конфискуван и плик с подготвена продукция.
Иззетото количество беше с общо тегло над кг и половина и на обща стойност 6 429 лева Тогава към момента малолетният Александър подписа съглашение с прокуратурата и беше наказан на пробация за период от шест месеца. Сега обаче ще бъде обвинен за ликвидиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР