59-годишен мъж беше открит мъртъв снощи от пожарникари в постройка

...
59-годишен мъж беше открит мъртъв снощи от пожарникари в постройка
Коментари Харесай

Пожарникари откриха мъртъв 59-годишния Георги в отломки в Северната промишлена зона


59-годишен мъж беше открит мъртъв нощес от пожарникари в сграда в Северната промишлена зона. Минути преди среднощ огнеборците се отзовали на сигнал за избухнали пламъци наоколо до ж.п. линиите зад постройката на бургаска таксиметрова компания, написа Флагман. 

Пожарникарите открили, че огънят зародил в колиба, построена от подръчни средства - части ламарина и дървени греди. Свърталището било населявано от 59-годишния Георги Николов от Сливен. При осъществения оглед е намерено тялото на Георги със следи от изгаряния по кожата, тук-там покрита с пепел и обгорели части дървени греди и ламарина.

Синът на умрелия обяснил на чиновниците на реда, че директно преди случая татко му вечерял с него и жена му в прилежащата колиба, след което отишъл да си ляга. Бил съществено почерпен, като най-вероятно пожарът тръгнал от незагасена цигара, защото в населявана от Георги сграда нямало печка.

Тялото на 59-годишния мъж е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Второ Районно ръководство – Бургас. 
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР