58-годишният нападател ударил санитарка и наранил медицинска сестраПерничанин на 58

...
58-годишният нападател ударил санитарка и наранил медицинска сестраПерничанин на 58
Коментари Харесай

Задържаха пиян перничанин, нападнал медици в Спешното

58-годишният нападател блъснал санитарка и наранил здравна сестра

Перничанин на 58 години е арестуван от органите на реда след причиняване на телесна щета на медицински служащи, оповестиха от полицията в Перник, представени от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал през вчерашния ден в Спешното приемно поделение на градската Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Рахила Ангелова ".

Мъжът е докаран с кола за спешна помощ след сигнал на жители, забелязали го в безпомощно положение на улица в регионалния град. При опит да му бъдат осъществени операции, 58-годишният блъснал санитарка в региона на главата и дясното рамо. Перничанинът наранява и лявата скула на здравна сестра.

След подаден сигнал на телефон 112 органите на реда реагирали неотложно и задържали 58-годишния мъж. Същият е бил във очевидно нетрезво положение и е отказал кръвна проба за алкохол. Наложена му е полицейска мярка за период до 24 часа. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.

Това е следващият случай на експанзия над здравно лице в Перник. Миналата година здравна сестра от локалната болница бе нападната от пациент, до момента в който зашиваше раните му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР