58-годишната италианска актриса Памела Прати (Pamela Prati) има внушителна армия

...
58-годишната италианска актриса Памела Прати (Pamela Prati) има внушителна армия
Коментари Харесай

Тази сексапилна италианка възхити мрежата! Никой не може да повярва на колко години е

58-годишната италианска актриса Памела Прати (Pamela Prati) има внушителна войска от поклонници в обществените мрежи. Всичко това е с помощта на неповторимото й тяло, изглеждащо като на 20-годишна госпожица. Памела е родена на италианския остров Сардиния в фамилията на татко испанец и майка италианка. Известността си прелестната брюнетка придобива поради актьорската си кариера и работата си като тв водеща. По време на своя живот италианката съумяла също по този начин да се изяви и като модел, певица и танцьорка. А в този момент стана звезда в интернет.



В своя акаунт Памела разгласява много откровени фотографии, постоянно театралничи по бански, демонстрирайки превъзходна фигура. Потребителите в интернет постоянно пишат похвали и се възхищават от сексапилната италианка и непрекъснато задават вълнуващия всички въпрос по какъв начин по този начин на Памела Прати й се удава на 58 години да наподобява сякаш е на 20 години.



" Тайната е елементарна, — дава отговор Памела Прати, — И вие всички знаете това — става въпрос за вярно хранене и фитнес тренировки ".



В Инстаграм италианката към този момент е събрала над 127 хиляди фенове на нейната младост и хубост. Всяка фотография събира 2−3 хиляди лайкове и стотици възторжени мнения.



Превод и редакция: БЛИЦ





Charm...

Hola

amarsi...

•Notti romane...✨

#me #pamelaprati #photo #photography #picoftheday #woman #womanstyle #womanfashion #eternity #diversadatutteugualeanessuna #glamour #fhashion #love#amazing #followme #soloemozionibelle

Публикация, споделена от PAMELA PRATI
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР