58-годишна жена беше убита тази нощ в Благоевград. Сигналът за

...
58-годишна жена беше убита тази нощ в Благоевград. Сигналът за
Коментари Харесай

Убийство в Благоевград, изходите и входовете на града са блокирани от полиция

58-годишна жена беше убита тази нощ в Благоевград. Сигналът за закононарушението е получен малко след 1 часа. Тялото на убитата жена е открито на площадката след входната врата в жилищния блок в квартал " Струмско ". Жената е починала от огнестрелна рана. Към момента тече полицейска интервенция в село Бараково за задържането на обвинен за тежкото закононарушение.

Убитата жена е притежател на известно заведение за бързо хранене в града и в късния час се е прибирала от работа. Нападателят и я е причакал във входа, в който е живеела.
Близка на жертвата: Тя нямаше време да се виждаме, тя все работеше, тя непрекъснато беше на работа.
Жертвата е убита с огнестрелно оръжие от упор. Според прокуратурата, причинителят е познавал жертвата си.

Съседи на убитата споделиха, че не са чули изстрели.
Съседка: Нищо не съм чула, безусловно нищо. Аз тука дремя и не съм чула безусловно нищо, какво е станало, и не знам какво е станало... познавам я...
Полицията стартира издирването на 40-годишен престъпно проявен мъж, който може да има връзка с убийството. Той е бил в близки връзки с дъщерята на жертвата.

Преди няколко дни дъщерята е подала сигнал в полицията за това, че автомобилът ѝ е бил незаконно лишен, а самата тя е била с нанесени телесни пострадвания. Днес убитата 58-годишна жена е трябвало да бъде разпитана пред арбитър, с цел да даде показания по този случай.
Роднина на жертвата: Знаех, че Силвето има някакъв другар, само че какво е, що е, не знам. Не сме говорили с нея, другояче със Силвето сме доста близки, като братовчеди.
Част от квартала в региона на убийството тази заран беше отцепен от полиция. На всички входни и изходни артерии на Благоевград има полицейски патрули. Следствените дейности не престават и към този миг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР