58-годишен мъж се блъсна с колата си, в която имало

...
58-годишен мъж се блъсна с колата си, в която имало
Коментари Харесай

Мъж блъсна колата си в партийна централа в Берлин

58-годишен мъж се блъсна с колата си, в която имало бидони с бензин и газови бутилки, в централата на Социалдемократическата партия в Берлин и след това съобщи пред служителите на реда, че е желал да се самоубие, заяви през днешния ден немската полиция.

 © Българска телеграфна агенция
Инцидентът е станал през миналата нощ. Във вътрешността на колата избухнал пожар, само че незабавно бил загасен от автоматизираната противопожарна система на постройката. Мъжът, за който не се оповестяват детайлности, е откаран в болница с повърхностни рани на главата.

Мъжът също по този начин споделил, че преди този момент е оставил запалителни материали пред централата на консерваторите от ХДС.
Действително портиерът на постройката на ХДС е съобщил, че незнаен мъж е оставил малко преди 23,00 ч. (местно време) сак, съдържащ брикети и запалки за скара.

Продължаваме да проверяваме неговите претекстове и аргументите да вземе на прицел постройките на политически партии, съобщи представител на берлинската престъпна полиция, която е натоварена с следствието.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР