57-годишният шофьор на варненския тир, който блъсна и уби на

...
57-годишният шофьор на варненския тир, който блъсна и уби на
Коментари Харесай

Първо във Флагман.бг! Шофьорът на тира убит от близки на прегазеното дете край Прилеп?

57-годишният водач на варненския тир, който блъсна и умъртви на място 6-годишно дете край с. Прилеп, е бил пребит от гибел от близки на починалото дете. Това е главната версия, по която работят криминалистите от ОДМВР-Бургас по трагичния случай, научи Флагман.бг от собствен източник.

Припомняме, че злополуката стана към 15:20 ч. Детето от с. Везенково ненадейно пресякло платното за придвижване и безусловно било пометено от тежкия автомобил.



Минути след случая към мястото се отправили родственици и другари на почерненото семейство, които пък чествали наоколо персонален мотив. Те почнали да се карат и да викат против 57-годишния водач. Неговият сателит обаче съумял да избяга от разпрата и се качил на стоп в друга кола. Успял да излезе отвън селото и веднага  сигнализирал на тел. 112 за осъществените дейности.

Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер. Подозира се, че  семейството е нападнала лидера и евентуално става дума за ликвидиране. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера. На място е дошъл и шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов. 

До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления.Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР