57-годишната английска актриса и модел Елизабет Хърли коментира спекулациите в

...
57-годишната английска актриса и модел Елизабет Хърли коментира спекулациите в
Коментари Харесай

Моделът, с когото принц Хари уж е загубил девствеността си, коментира слуховете

57-годишната британска актриса и модел Елизабет Хърли разяснява спекулациите в мрежата, че принц Хари сякаш е изгубил девствеността си с нея, пише TMZ.

" Не аз. Не съм отговорна. Ха! Не аз. Абсолютно не ", сподели звездата.

Вълна от спекулации в мрежата стартира, откакто фрагмент от записките на принц Хари " Spare " беше оповестен обществено. Херцогът на Съсекс призна, че е изгубил девствеността си с „ красива пораснала жена в провинцията “. В този миг синът на крал Чарлз III е към момента младеж.

След това интернет незабавно заподозря, че тази жена може да бъде Елизабет Хърли.
 Елизабет Хърли Елизабет Хърли Снимка: Instagram/Елизабет Хърли
В скандалните записки принц Хари ще приказва за своето детство, младост, гибелта на майка си и преместването си в Съединените щати през 2020 година Тогава херцозите на Съсекс, изтощени от несъразмерното внимание на пресата, взеха решение да се откажат от кралското си семейство и напущат Европа.

Първоначално двойката живееше в Канада, само че даже и там папараците представляваха заплаха за херцозите. Най-накрая се откриха в Монтесито, Калифорния.
 Принц Хари и Меган Маркъл Принц Хари и Меган Маркъл Снимка: Getty Images
Наскоро излезе скандалният документален филм " Хари и Меган ", в който двойката разкри нови детайлности от живота си в Бъкингамския замък и упрекна английския таблоид в спонтанния аборт на Меган Маркъл през 2020 година

Превод:  GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР