57-годишен шофьор на такси от Враца загина на място, след

...
57-годишен шофьор на такси от Враца загина на място, след
Коментари Харесай

Дрогиран тираджия блъсна такси на обходния път във Враца, шофьорът му загина на място

57-годишен водач на такси от Враца почина на място, откакто колата му бе блъсната от товарен автомобил " ДАФ " с прикачено полуремарке с турска регистрация на обходния път на регионалния град, оповестиха от полицията.

Сигналът за случая, който е станал на кръстовището сред квартал " Кулата " и село Нефела, и обходния път на Враца, е подаден нощес около 19.40 ч.

Сблъсъкът е сред таксиметровия автомобил " Шкода Фабия ", ръководен от 57-годишния врачанин, и ТИР-а, каран от 41-годишен мъж.

Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ единствено са установили гибелта на таксиметровия водач от компания " Корекс такси ". Пробата с техническо средство отчела позитивен резултат за приложимост на амфетамин от лидера на товарния автомобил. Мъжът е арестуван в районно управление (на МВР) Враца. Образувано е досъдебно произвеждане.

Един човек е умрял, а 21 души са ранени в пътни произшествия в страната през миналото денонощие, оповестява на уеб страницата си пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. Тежките пътнотранспортни катастрофи за последните 24 часа са общо 20. За региона на София има две тежки произшествия с двама ранени.

От началото на месеца починалите на пътя са общо 26, ранените - 351. Тежките произшествия от началото на годината са 744, при тях са починали 61 души, потърпевшите са 942-ма, демонстрира статистиката на Министерство на вътрешните работи.

Пътните настилки в страната тази заран са сухи, видимостта е добра. От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че краткотрайно придвижването от км 66 до км 67 на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента заради запълване дилатационна фуга на виадукт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР