57-годишен мъж е обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо

...
57-годишен мъж е обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо
Коментари Харесай

57-годишен мъж е задържан и обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге

57-годишен мъж е упрекнат за убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге, оповестиха от Окръжната прокуратура в Перник.

Тежкото закононарушение бе осъществено на 11 август във вилното населено място " Делта хил " край пернишкото село Кладница.

Въз основа на събраните по делото доказателства наблюдаващият прокурор притегли в качеството на обвинен за съзнателно ликвидиране 57-годишният Б.П. Той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения за тежкото закононарушение.

В хода на следствието са осъществени огледи на местопроизшествието, извършени са разпити на очевидци, конфискувани са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от правосъден доктор, назначени са експертизи.

По информация на NOVA 57-годишният мъж, арестуван за убийството на Удо Ланге, е бил в интимни връзки със брачната половинка на Ланге - Елизабет. Той е работил в хлебопекарната на фамилията в " Делта хил ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР