57-годишен криминално проявен мъж, който преди броени дни се завърнал

...
57-годишен криминално проявен мъж, който преди броени дни се завърнал
Коментари Харесай

Първа версия за ужаса в Стара Загора, ето защо мъж уби авера си и после го разчлени СНИМКИ

57-годишен престъпно проявен мъж, който преди броени дни се завърнал от гурбет в Германия е арестуван с прокурорско разпореждане за 72 часа за убийството по изключително нечовечен метод на 42-годишен негов прочут, заяви окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

(отрязани от раменете до китките горни крайници) в торба до резервоар за боклук в старозагорския квартал „ Три чучура “.



Сигналът за злокобната находка е бил подаден от жители малко след среднощ на 14 декември. Часове по-късно в апартамент на Б.К., намиращ се в блок 26 вх. А.- единствено на двайсетина метра от контейнера, е открита найлонова торба с торса на жертвата -42 –годишният А.Х., за който има данни че също е престъпно проявен и че също неотдавна се завърнал от гурбет в Германия.



Тъпърва ще се открива по кое време тъкмо е осъществено закононарушението. Предполага се, че това е станало вероятно в петък, на 11 декември, написа

Убиецът е отделил главата и дланите на А.Х.с цел затрудняване установяването на самоличността му

В развой на изясняване е претекстът за убийството, на този стадий причинителят отхвърля да даде показания, разяснява шефът на ОД на МВР-Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов.

В разкриването на ужасяващото закононарушение са се присъединили специалисти от Групово дело "Национална полиция ".

Работи се по няколко версии включително, че килърът и жертвата са се познавали от дълго време и че е допустимо сред тях да е имало спор още от Германия, където са били едновременно.

Убития А.Х. е с престъпни регистрации за нанасяне на телесна щета, шофиране в пияно положение и безчинство. С хулигански прояви и редовно използуване с алкохол е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи килърът.

Криминалисти с дълъг опит в Стара Загора настояват, че сходна грубост и свирепост за освобождение от натрупа на жертвата не им е позната най-малко през последните десетина години.

Живеещи в блок 26 настояват, че съседът им имал неприятно пиене, по тази причина избягвали да имат по-близки връзки с него.



Предполага се че гибелта на А.Х. е станала след стабилен запой и счепкване сред госта и домакина му. Останките на убития са захвърлени в резервоар, който се намира до самата улица и наоколо до постройката на детска ясла.

Очаква се прокуратурата да изиска през идващите два дни непрекъснато задържане на Б.К. в ареста, на този стадий по по този начин повдигнатото му обвиняване го чака затвор от 10 до 20 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР