57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична

...
57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична
Коментари Харесай

Певицата Роси Кирилова: Не аз, а Бог реши да нямам деца, това е истината

57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична интервенция, написа “България Днес ”. Рождения си ден певицата изкара в компанията на обичания мъж Георги Начев в къщата си край София.

“Така е. Не съм изключително суетна, само че и не съм по никакъв начин елементарен темперамент, само че Жоро знае по какъв начин да ми извади душата с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам ”, споделя певицата.

През годините нееднократно се е говорило за това, че Роси Кирилова и брачният партньор й Георги Начев нямат наследници. Спрягали са се какви ли не теории – от това, че певицата не може да има деца, до това, че не желае да има такива. Изпълнителката обаче се е научила да приема нещата от живота метафизичен и това я прави щастлива. В последна сметка истината е, че Роси Кирилова и текстописецът постоянно са желали да станат родители. Това признава самата изпълнителка, която към този момент се е научила да гледа метафизичен на нещата.

“Пълни неистини са, че не съм желала да бъда майка, а той татко. Кой естествен човек с сътрудник до себе си не желае деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни подари с такива и аз съм уверена, че е имало за какво да бъде по този начин. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, тъй като единствено по този начин ще бъдеш благополучен и ще направиш благополучен и индивида, който обичаш ”, уверена е Роси.

Близки до двамата изясняват, че през годините Георги Начев нито един път не й е изневерил, а на брака им могат да завидят всички.

“Тя е като тигрица за него. А той е нейният коректив ”, считат сътрудници на певицата.

В момента Роси си почива, като последно предходната година тя бе част от турнето “Звездите на България ”. Малко преди началото му пък за първи път бе на екскурзия в Тенерифе. Там означи и рождения си ден.

“Около мен постоянно има животни. Обожавам ги. Сигурно доста хора са по този начин, само че евентуално не са по този начин мъчително чувствителни към ориста на всяко едно, както съм аз ”, признава Роси Кирилова, която дълги години води единственото профилирано предаване по Българска национална телевизия “За животните с обич.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР