56-годишен шофьор бе пребит от роднините на 10-годишно момиченце, което

...
56-годишен шофьор бе пребит от роднините на 10-годишно момиченце, което
Коментари Харесай

Роднини пребиха шофьора, прегазил с джипа си 10-годишно момиченце в пловдивско село

 Джип прегази дете в село Първенец. Снимки: Plovdiv24.bg  Джип прегази дете в село Първенец. Снимки: Plovdiv24.bg  Джип прегази дете в село Първенец. Снимки: Plovdiv24.bg
56-годишен водач бе пребит от роднините на 10-годишно момиченце, което и аргументи гибелта му в сряда малко преди 8 часа сутринта на улица в ромската махала в пловдивското село Първенец.

Детето е умряло на място, до момента в който пресичало улицата дружно с майка си. 31-годишната жена е изпаднала в потрес от случилото се и е откарана с кола за спешна помощ в пловдивска болница.

Освен екипи на Спешна здравна помощ на мястото на случая с съдбовен край незабавно са били изпратени и чиновници на Първо районно управление (на МВР) на МВР-Пловодив, Пътна полиция и Специализирани полицейски сили, които са съумели да овладеят напрежението в ромската махала и да спасят от линч лидера на джипа, който е от прилежащото село Брестовица.

Полицаите даже са открили един от участниците в побоя над водача палач, само че търсят и останалите. Местопроизшествието е непокътнато, а аргументите и събитията към злополуката се обясняват.

Водачът на джипа е арестуван за 24 часа в ареста на Първо районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР