55-годишният Бейсим Салим, който стреля по мъж и рани жена

...
55-годишният Бейсим Салим, който стреля по мъж и рани жена
Коментари Харесай

Заловеният Бейсим Салим от Сърница стрелял по полицаи, нападнал още един човек

55-годишният Бейсим Салим, който стреля по мъж и рани жена с нож при междусъседски скандал в хасковското село Сърница, през днешния ден е нападнал с оръжие още един човек. Той е съумял да подаде сигнал в полицията и това е довело до ареста на търсения в продължение на 18 часа мъж. Това стана ясно на брифинг на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата след акцията.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров уточни, че Салим е стрелял по служителите на реда, които нощес се пробвали да го задържат след свадата. Днес още веднъж оказал опозиция при ареста, като е получил пострадвания и е в болница.

Районният прокурор Румен Сираков уточни, че за момента досъдебните производства против мъжа са по линия на нелегално владеене на оръжие и опасност за ликвидиране.

В ход са и експертизи, които да покажат дали самоделната пушка, употребена от Салим през вчерашния ден, е могла да нанесе съдбовни провали. Това ще се отрази на окончателното обвиняване против престъпно проявения мъж.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР