54-годишният музикант Марк Антъни, който наскоро се ожени за четвърти

...
54-годишният музикант Марк Антъни, който наскоро се ожени за четвърти
Коментари Харесай

Марк Антъни и бременната му 23-годишна съпруга се появиха за първи път на публично място

54-годишният музикант Марк Антъни, който неотдавна се ожени за четвърти път, се появи на обществено място с бременната си брачна половинка, след новината за появяването на новото попълнение в фамилията.

Певецът и продуцент Марк Антъни е най-популярният реализатор в Латинска Америка. Ето за какво неотдавнашната му женитба с „ Мис Вселена “ Надя Ферейра бе събитие от огромна големина, още повече че на нея участваха топ звезди.

Церемонията се състоя много непретенциозно и без наличието на някогашната брачна половинка на Марк Дженифър Лопес, само че съвсем незабавно след сватбата стана известно, че булката чака бебе.

В Маями двойката се появи за първи път на аления килим по време на събитието Premio Lo Nuestro 2023 след новината за появяването на новото попълнение в фамилията.

 Марк Антъни, Надя Ферейра

54-годишният артист прочувствено погали корема на красивата си 23-годишна брачна половинка и двамата изглеждаха щастливи и влюбени.

 Марк Антъни, Надя Ферейра

Надя Ферейра носеше дълга розова рокля със сатенена мантия и бижута.

Марк Антъни е бил женен общо 4 пъти и всякога щастливо. Изпълнителят има 6 деца - 15-годишната Ема и Максимилиан от брака си с Дженифър Лопес. Крисчън Маркъс, на 22 година, и Райън, на 19 година, от актрисата от " Мис Вселена `93 " Даянара Торес. А 29-годишната Ариана и 25-годишният Чейс са от брака му с Деби Росадо.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР