54-годишната певица Дженифър Лопес вярва, че в Холивуд има все

...
54-годишната певица Дженифър Лопес вярва, че в Холивуд има все
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: Идеята, че няма нищо особено ценно в това да гледаш жена над 30 години, е толкова нелепа

54-годишната певица Дженифър Лопес има вяра, че в Холивуд има от ден на ден функции за по-възрастни дами на екрана и тя желае да продължи да работи още дълги години.

Звездата споделя пред изданието на ELLE " Жените в Холивуд " за декември 2023 г: " С напредването на възрастта и натрупването на повече опит ставаш по-богат човек и имаш какво да предложиш на хората.

Идеята, че " няма нищо изключително скъпо в това да гледаш жена над 30 години ", е толкоз нелепа, че е противоположна на правилото. Хората са осъзнали, че дамите просто стават по-секси с напредването на възрастта. Те стават по-опитни и с по-богат темперамент. Всичко това е доста красиво и привлекателно, и то освен физически, а и от вътрешната страна - хубостта, която придобиваш с напредването на възрастта и мъдростта, която придобиваш ".

Лопес няма проекти за пенсиониране, а и не възнамерява скоро да забави темпото.

Изпълнителката на шлагера " If You Had My Love ", която е омъжена за артиста Бен Афлек, изясни: " Виждам себе си да работя толкоз дълго, колкото желая. Не знам коя би била пределната ми възраст. Може да е 70, може да е 80, може да е 90, не знам. Това постоянно е била настройката, която съм имала: в никакъв случай да не разрешавам на никого да ме слага в кутия поради това къде съм родена, от кое място съм, на каква възраст съм, нищо сходно. Тези ограничавания не съществуват за мен ", предава БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР