54 годишната Лариса Тодорова от Монтана напусна завинаги Hell’s Kitchen

...
54 годишната Лариса Тодорова от Монтана напусна завинаги Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Лариса напусна завинаги Hell’s Kitchen България

54 годишната Лариса Тодорова от Монтана напусна вечно Hell’s Kitchen България в края на решаващия епизод на шоуто в четвъртък. Тя беше най-възрастният участник в кулинарното шоу и загуби борбата за оставане в Кухнята на Ада против Веселин.

Лариса сподели майсторска техника и забележителни готварски умения в кулинарния двубой с Веселин и макар, че той се опита да провокира уменията й да готви патица и грозде, тя се оправи ослепително. Видяхме трикове с чушки, майсторски техники и вкусно ядене, което възхити началник Виктор Ангелов и го накара да възкликне „ Това е детството ми в една паница! “.

Въпреки в началото постигнатия триумф на Лариса против Веселин, в открития кулинарен двубой тя не съумя да се оправи с управлението на алените в кухнята по време на решаващата вечерна резервация и изпусна диригентската палка. Татяна пое командването и съумя да избави тима от неуспех. Липсата на организация в алената кухня и последвалите гафове бяха и главната причина началник Ангелов да вземе твърдото решение точно Лариса да си отиде от Hell’s Kitchen.
 Лариса и началник Ангелов NOVA
„ Аз чаках да видя началник Лари, за която се носят митове, само че ти изпусна своя късмет да изпъкнеш. Аз изпитвам почитание към теб, освен поради опита ти. Знаеш че имаме идентични корени, само че твоите са крепко хванати за земята, а на мен ми трябват хора, които желаят да летят. Сърцето ти е в българската кухня, само че ние сме тук, с цел да превземаме света “. С тези думи с тези думи началник Ангелов се раздели дефинитивно с Лариса и тя напусна Hell’s Kitchen България.-->
Ще гледаме нови кулинарни конфликти и готварски умения и през идната седмица в Кухнята на Ада. Участниците ще демонстрират най-хубавото, на което са способни, с цел да завоюват утвърждението на началник Ангелов, а личностните битки сред експертите ще продължат.

Вече имаме 7 участника по-малко в шоуто. Кой ще бъде идващият номиниран след новите тествания, на които началник Ангелов ще сложи експертите в Hell’s Kitchen, следва да разберем, идващия вторник от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР