54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела бяха

...
54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела бяха
Коментари Харесай

Тъщата, обвинена за убийството на зет си край София, предизвикала секс скандал в посолството ни в Тайланд през 2010 г.

54-годишната Красимира Трифонова, която дружно с щерка си Габриела бяха арестувани по обвиняване за убийството на Пейо Пеев край София е провокирала секс скандал в посолството ни в Тайланд преди 14 години.

Припомняме, че дамата, за която прокуратурата твърди, че е стискала шията на 44-годишния си шурей е била дълготраен посланик и някогашен наш консул в азиатската страна.

През 2010 година обаче тя се оказва причина тогавашният дипломат Камен Величков да бъде отзован, а името му да се замеси в секс сензация.

Бившият консул в Тайланд Красимира Трифонова оповестила, че е подала тъжба против Величков в Комисията за отбрана от дискриминация, поради извършен към нея полов тормоз, написа тогава Mediapool.

Според Трифонова, Величков я преследвал от идването си като дипломат през 2008 година От изявленията излиза наяве, че преди Величков да пристигна в Банкок, Трифонова на процедура управлявала посолството и идването на титуляр не ѝ се понравило.

Камен Величков е посланик от кариерата. Той бе консултант по външнополитическите въпроси на президента Желю Желев, дипломат в Холандия и други

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР