53-годишният шоумен Къци Вапцаров е фалирал. Неотдавна бизнесът му с

...
53-годишният шоумен Къци Вапцаров е фалирал. Неотдавна бизнесът му с
Коментари Харесай

Къци Вапцаров фалира

53-годишният шоумен Къци Вапцаров е банкрутирал. Неотдавна бизнесът му с частната детска градина „ Кой е по-по-най” блъснал на камък и някогашният тв водещ се принудил да хлопне кепенците, твърди "Уикенд ". Едноименното детско предаване, което Къци продуцираше и дълги години забавляваше дребни и огромни цели 22 години, се реалокира от ефира на Би Ти Ви в други малките екрани, само че най-после също спря.

Преди 3 години Вапцаров влезе в Къщата на „ ВИП брадър” в Нови хан, с цел да закърпи отънелия фамилен бюджет. Уви, желанията му да стартира да прави ново шоу по Нова телевизия, се оказаха напразни. С хонорара си от предаването най-мразеният,но и най-колоритен съквартирант в Къщата, си купил апартамент до „ Петте кьошета”, който отдавал чартърен против 1100 лева месечно. Всичките си спестявания, заработени в златните си години, Вапцаров прозорливо е вложил в парцели. За разлика от останалите свои сътрудници, които я карат на правилото „ Веднъж се живее!” и прахосват парите си за скъпи коли и маркови облекла, артистът цепи стотинката на две и живее повече от аскетски. Инвестирал е спестяванията си в палат в „ Драгалевци”, тв студио на пъпа на София, къщи в Пловдив, Широка лъка, Царево, Варна, Смолян и Гърция.

Синът на Къци изгря в "Откраднат живот "

Именно парцелите през днешния ден го хранят, когато мъчно се снабдява с креативен задължения. Преди години той взел просторна къща чартърен наоколо до неговата в Драгалевци, с цел да я трансформира в забавачница за малчугани. Къци по всякакъв начин популяризираше градината, в това число даваше отстъпка в цената за надарени деца, взели участие в шоуто му „ Кой е по-по-най?” с водещ Бате Енчо. За страдание на някогашния водещ бизнесът не потръгна, а неотдавна дефинитивно се сринал. Финансовата рецесия блъснала по джоба множеството родители и те не можели да си разрешат таксата, която Къци желал - 650 лв. на месец. Градината почнала да опустява и поради високата конкуренция. В столицата се напълнило с частни детски градин, които предложили всевъзможни екстри – от чуждоезиково образование до музикални и артистични занимания. В забавачницата на Къци останали единствено няколко деца, които също не я посещавали постоянно. На новите играчки се радвали само децата на Къци, които към този момент пораснали, а самият той се чудел по какъв начин да закърпи зейналата дупка в фамилния бюджет, написа още "Уикенд ".

„ Затворих градината със свито сърце. Това беше една моя сбъдната фантазия. Все отново се веселя, че през нас минаха десетки деца, на които осигурихме щастливи мигове и ги насочихме творчески”, прави си равносметка тогавашната тв легенда. Звездата на Къци изгря през 90-те като водещ на занимателното „ Супер шоу Невада”.

На камък блъснали напъните на Вапцаров да направи комедиен сериал. „ Нямам сили да се боря с вятърни мелници. Предлагах комедийния си сериал на всички малките екрани. Вложих цялото си сърце и душа да ги убедя, че ще стане суперсмешно, бях снимал 3 серии със свои лични средства. Е, не стана. Българските малките екрани си работят с определени хора по изпитана рецепта. Не ги интересува какво предлагаш, а кой стои зад теб. Случайностите и изключенията, за жалост, са необичайност. Затова и феновете гледат едни и същи неща, етикирани под разнообразни наименования, рейтингите падат, а все по-престижно става да не гледаш въобще българска телевизия”, жалва се Вапцаров.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР