53-годишният мъж, убит с арбалет в хотелска стая в германския

...
53-годишният мъж, убит с арбалет в хотелска стая в германския
Коментари Харесай

Мистерията около тайнствените убийства с арбалет в Германия се заплита

53-годишният мъж, погубен с арбалет в хотелска стая в немския град Пасау, се е държал като деспотичен гуру на езотерична фракция с четирите дами, чиито трупове също бяха открити от полицията, оповестяват локални медии. Мистерията към гибелта на петимата може и да не бъде позволена още дълго, защото полицията разгласи през днешния ден, че се нуждае от още 2-3 седмици, с цел да получи дефинитивни резултати от следствието.

Причината за това закъснение е продължителността на биологичните проучвания, на които ще бъдат подложени труповете, открити в Южна и Северна Германия, на 600 километра разстояние.

Няколко немски медии оповестиха, че петимата души са били свързани между тях. Между тях е имало даже полова връзка. Разследващите подозират, че петимата са били част от нещо като полова група, фокусирала вниманието си върху Средновековието и средновековните ритуали, а 53-годишният Торстен В. е бил неин гуру.

По данни на "Билд ", той "е бил обвързван с няколко дами, които направлявал като стопанин ". Торстен В. е обрисуван в медиите като мъж с дълга бяла брада, притежаващ магазин за средновековни предмети в Райнланд-Пфалц.



До май 2018 година Вайс е законният притежател на средновековния тематичен магазин. Работи там до гибелта си. Не е ясно кой е имал магазина преди или след него.



Вечер мъжът е провел дуели със саби. По тялото си той имал татуирани алхимически знаци.

Петте натрупа бяха открити в събота и в понеделник. Полицията първо откри телата на мъжа и на две дами - Керстин Е. и Фарина К., пронизани с арбалет в хотелска стая в баварския град Пасау. Тримата се били настанили в хотела предната вечер. Другите две жертви - Гертруд К. и Карина У., бяха открити мъртви в жилището на Фарина К., на повече от 600 километра в северна посока, в град Гифхорн в Долна Саксония.


Фарина и Керстин

19-годишната Карина У. била в меланхолия и прекъснала контактите си с родителите си под въздействието на Торстен В., описаха майката и бащата на младата жена пред телевизия Ер Те Ел. Карина У. се срещнала с Торстен В. на подготовка по бойни спортове. Майка й си спомня, че момичето непрестанно говорело за Торстен В. Бащата на Карина признава, че по този начин и не схванал по какъв начин е допустимо да бъде манипулиран някой по този метод единствено в границите на 4 до 6 седмици, защото до тогава щерка му била "щастлива ".

Александър Крюгер, някогашен хазаин на хипотетичния гуру, споделя пред "Билд ", че през 2017 година Торстен В. живеел с лесбийска двойка, на която доста давал заповеди. Крюгер споделя, че дамите постоянно били с наведени глави и добавя, че в никакъв случай не бил чувал да се приказва с толкоз "суров звук ", както им приказвал Торстен В. Крюгер добавя, че след това той изгонил Торстен В. от квартирата, откакто той го блъснал.



Засега следователите се ориентират към хипотезата за сговор за самоубийство, без към момента да е ясна повода за него. Торстен В. и Керстин Е., които са живели като двойка, са убити със стрела в сърцето. След като към този момент са били мъртви, по тях са изстреляни още стрели, някои в главата. Вероятно с арбалета е стреляла третата жертва - 30-годишната Фарина К. След това тя се е самоубила с арбалета, прострелвайки се във врата. Няма никакви данни, че сред жертвите в стаята в хотела в Пасау може да е зародил спор, заяви полицията.

При аутопсията на другите две дами, открити в Гифхорн, не са били открити никакви следи от външно принуждение. Причината за гибелта им остава незнайна и е настъпила няколко дни преди този момент.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР