53-годишният комедиен актьор разказва за своя проблем с пристрастяването към

...
53-годишният комедиен актьор разказва за своя проблем с пристрастяването към
Коментари Харесай

Известният комедиант Крис Рок шокира с признание: Пристрастен съм към порното!

53-годишният комедиен артист споделя за своя проблем с пристрастяването към порното, който траял повече от 10 години и признава, че е търсил тъкмо избран вид момиче по това време. Крис, който споделя, че е доста по-добре в този момент, споделя: `Бях привързан към порното. Когато гледаш прекомерно доста порно, ставаш нещо като полов аутист. Започваш да имаш компликации в зрителния и устен контакт. Ставаш дисбалансиран`. 'Когато започнеш да гледаш прекалено много порно, имаш потребност от тъкмо избрани неща, нещо съвършено. Бях толкоз прецакан, че имах потребност от азиатско момиче, което има черен гъз и приказва испански, единствено с цел да ме накара да се възбудя. Сега съм доста по-добре', споделя той, представен от всемирски медии.

През 2016 Крис и брачната половинка му от 18-годишна възраст Малаак Комптън-Рок завършиха развода си. Той признава, че виновността е негова и не може да разбере за какво мъжете изневеряват.

Актьорът споделя: 'Вината е моя, тъй като се намирам в някаква дупка. Не слушах. Не бях благ. Бях малоумен, мислех, че мога да платя за всичко и мога да върша каквото си желая. Но всичко това не се получи'.

'Всичко се прецака. Когато мъжете изневеряваме, това е с цел да търсим нещо ново, само че след това знаете какво става. Жената схваща и към този момент е нова - в никакъв случай няма да бъде същата още веднъж.

Е, имаш нова, само че тя е неприятна. Трябва да научим някои уроци, като това, че сами си го вършим. Никой не ме е предиздвикал, самичък си го направих. Трябва да научим някои мъжки уроци', признава Крис.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР